Kortárs művészet

Kortárs művészeink napról napra meg tudnak minket lepni. Műveikről általában az alábbi aforizma jut eszembe: "... olyan, mint smirglivel maszturbálni: eleinte izgalmas, aztán egyre inkább fájdalmas..."

Linkblog

Miért?

Mert nagyon kevesek alkotnak manapság nagyot. Ha láttok/hallotok említésre méltót(akár pozitív, akár negatív értelemben véve), ne habozzatok elküldeni a csodalatos.muveszet KUKAC gmail PONT com emilcímre!

Címkék

Címkefelhő

Boris Vallejo

2009.02.02. 13:30 | Kegyetlen_kritikus | Szólj hozzá!

 Azt hiszem, őt nem kell bemutatni. Aki mégsem ismeri, jobb ha tudja az igazságot.

Az emberek általában szeretni szokták a képeit. Nyugodtan mondhatjuk, hogy populáris. Az emberek értik- legalábbis azt hiszik. A gond csak az, hogy bár az úriembernek nagy a fantáziája, de több ízben a giccs határát súrolja- sajnos már kívülről.

 A másik nagy gond, hogy -ezt talán sokan nem tudják- fényérzékeny vászonra dolgozik. A modelljeiről készült képeket egyszerűen ráfotózza a vászonra. Magyarán szólva a munka oroszlánrészét- a szakmait- nem ő végzi.

 Persze, nem rossz, amit csinál, de mennyivel jobb lenne, ha tényleg ő csinálná...

Ez a tudat sajnos sokat elvesz a vallejoi varázsból.

 Az alábbi képeket google-ből halásztam elő. Akit érdekel az úr munkássága mélyebben, annak van miből válogatni. Az internet feneketlen. :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thething.blog.hu/api/trackback/id/tr57917257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása